Media-Innovatieweek 2022

Logo Media-InnovatieweekSamenvatting

In de Media-Innovatieweek (#MIW22) kan je je, als masterstudent Communicatiewetenschappen, laten inspireren door belangrijke industriële en academische spelers in de innovatieve scène. 

Dit jaar vindt deze week plaats van 24 tot en met 28 oktober 2022. Alle reguliere masterlessen worden die week geschrapt en vervangen door een week vol lezingen, debatten en workshops.

Alle Masterstudenten Communicatiewetenschappen moeten verplicht alle plenaire sessies bijwonen op maandag en dinsdag. Vervolgens volgt iedere Masterstudent (afhankelijk van de keuze qua afstudeerrichting) één van de vier trajecten (Film & TV; Nieuwe Media; Journalistiek; Management) op vrijdag

Alle lezingen en DO-tracks van de #MIW22 zijn verplicht voor Masterstudenten Communicatiewetenschappen

Programma

Inschrijven (DO-tracks & receptie)

DO-tracks

Tussen de lezingen door worden ook workshops (zogenaamde DO-tracks georganiseerd). Iedere DO-track volgt een eigen traject doorheen de week. Alle Masterstudenten zijn verplicht om zich in één DO-track in te schrijven.

Let wel, inschrijven is verplicht en kan ten laatste tot 13 oktober, 17:00.

Lijst DO-tracks (inschrijven) 

De inschrijvingen sluiten op donderdag 13 oktober om 17u00. Wees op tijd!

Receptie

Op vrijdag 28/10, de laatste dag van de Media-Innovatieweek, vindt een receptie plaats waar alle deelnemers welkom zijn. Deze gaat tussen 15:00 en 17:00 door in de Blauwe Vogel (De Krook, verdieping -1).

Let wel, inschrijven is verplicht en kan ten laatste tot 20 oktober, 17:00.

Receptie (inschrijven) 

Locatie

Alle lezingen op maandag 24/10 en dinsdag 25/10 gaan door in de Refter (Het Pand).
De lezingen tijdens de parallelle sessies op vrijdag 28/10 worden georganiseerd in verschillende aula's en lokalen. Zie daarvoor bovenstaand programma.

De DO-tracks worden georganiseerd in verschillende lokalen van Universiteit Gent. De informatie hieromtrent wordt tijdig meegedeeld door de begeleider van de gekozen DO-track.

Extra inschrijvingen (niet-Masters)

Er wordt ruimte voorzien voor externen (zijnde niet-Masterstudenten Communicatiewetenschappen van Universiteit Gent) die graag lezingen van de Media-Innovatieweek willen bijwonen. Hiervoor dient u zich echter wel in te schrijven via onderstaande knop.

Aangezien er voldoende plaatsen voorzien zijn, is inschrijven is niet meer verplicht (update: 16/10)

Contact

Alle laatste wijzigingen en updates kan je raadplegen via deze website.

Voor algemene vragen:

Voor specifieke vragen: